Merk logo

Banken en relaxfauteuils van ROM kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Een bank, hoekbank, fauteuil of relax fauteuil helemaal naar jouw wensen? Dat kan met de zitmeubelen van ROM NV. Via een app stel jij jouw ideale bank of stoel samen met het advies van DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. Dankzij de 3D-weergave krijg jij een realistisch beeld van het meubel van je dromen. Behalve mooi en comfortabel zijn de zitmeubelen van ROM ook voorzien van handige techniek, zoals de mogelijkheid tot een USB-aansluiting en bediening van de stoel of bank via een app op je mobiele telefoon of tablet.

Kom eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0. Wij helpen je graag verder met de keuze voor een zitmeubel van ROM NV.

Image slide
Gestoffeerde zitmeubelen met comfort en functie
Optimaal zitten met hulp van DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 worden de meubelen van ROM NV verkocht

De banken, hoekbanken, fauteuils en relaxfauteuils bieden comfort en gemak. Bij ROM NV staat functionaliteit hoog in het vaandel, dus naast het zitcomfort speelt ook techniek een grote rol bij de zitmeubelen.

De zitmeubelen zijn op maat te maken in stapjes van 20 centimeter. Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken worden de banken en stoelen van ROM verkocht. Wij kunnen in de winkel met hulp van een app jou helpen om jouw zitmeubel van stof of leer helemaal samen te stellen.
Daarbij is er een keur aan kleuren en eventueel een combinatie met zitkussens. De stijlen zijn onder meer modern, landelijk en klassiek.

Je bent welkom bij DEMOSITE - Microsite 2.0.


Maak een afspraak

Banken en stoelen met meerdere opties bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

DEMOSITE - Microsite 2.0 verkoopt de zitmeubelen van ROM in de winkel. Er zijn banken en hoekbanken verkrijgbaar en fauteuils en relax fauteuils.

De stoelen zijn onder meer verkrijgbaar als elektrisch, met stoelverwarming of met de mogelijkheid tot massage.

De banken zijn op veel manieren en met veel opties samen te stellen, bijvoorbeeld met verwarming voor mensen met rugklachten, met USB-aansluiting en op maat te maken met sprongetjes van twintig centimeter. Op die manier zijn de stoelen en banken passend te maken voor lange of korte mensen.

Kom naar DEMOSITE - Microsite 2.0 om met hulp van een app jouw stoel of bank helemaal samen te stellen.

ROM zitmeubelen: vooruitstrevend in comfort en techniek

ROM NV gebruikt voor stoelen en banken veel techniek. Zo vind je in de zitmeubels bijvoorbeeld een USB-aansluiting en zijn ze elektrisch bedienbaar.

Vanuit je luie stoel je zitpositie bedienen. Iedereen die kiest voor besturing met Aladin krijgt toegang tot nog meer functies. Aladin is een app waarmee de zitmeubelen via je smartphone of tablet bediend kan worden. Zo kun je een verwarmingsfunctie gebruiken, handig voor mensen met rugklachten, en verschillende voorkeursposities instellen.

Ook bevat het assortiment bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in [[Hoevelaken]] zitmeubelen met het wall-a-waysysteem. De bank kan daarmee strak tegen de muur, met behoud van alle comfortfuncties.

Bekijk alle technische snufjes van de meubelen van ROM bij DEMOSITE - Microsite 2.0.

Bekijk jouw favoriete bank of fauteuil in 3D-weergave bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Hoe weet je nou of een bank of fauteuil bij jou past? Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken staat een zuil van ROM NV. Hierop kan de ondernemer samen met jou aan de slag om een bank en fauteuil aan jouw wensen aan te passen.

Wil jij stoelverwarming in je bank? Een USB-aansluiting in de relax fauteuil? Voer het in in de configurator. Kies je stijl, vorm en kleur. Van jouw keuze wordt een 3D-weergave gemaakt, zodat je het resultaat goed kunt bekijken.

Klaar met het ontwerp? Dan stelt de app bijpassende sierkussens aan jou voor. Zo maak je jouw zitmeubel wel heel compleet.

Kom de app uitproberen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0

DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden voor al jouw banken en fauteuils van ROM

ROM NV is een familiebedrijf dat opgericht is in 1961 in België. Inmiddels kent de fabrikant van gestoffeerde zitmeubelen vier productielocaties en negenhonderd medewerkers.

ROM produceert jaarlijks zo'n 30.000 samengestelde zitmeubelen van stof en leer. Deze banken en stoelen worden in meer dan twintig landen wereldwijd verkocht.

Wil jij een slim en comfortabel meubel van ROM? Kom dan langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw ideale zitmeubel.