Merk logo

Kledingkasten op maat van Rauch kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

De slaapkamer is tegenwoordig steeds meer een multifunctionele ruimte die aan jouw specifieke behoeften moet voldoen. De collectie van Rauch kan je dat helpen bereiken. De kledingkasten van Rauch zijn helemaal naar eigen wensen aan te passen. Daarnaast zien de meubels van Rauch er mooi uit en worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Kom eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden om een kijkje te nemen. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw slaapkamer.

Image slide
De ideale kledingkast bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken
Richt je slaapkamer in met meubels van Rauch

Kledingkasten en bedden van Rauch bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Rauch biedt met haar slaapkamermeubelen een op maat gemaakte oplossing voor elke slaapkamer. Rauch staat bekend om tijdloos design met esthetische eigenschappen. DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken heeft Rauch in de collectie.

Behalve gaderobes en kledingkasten heeft Rauch ook bedden en kastjes. Er zijn veel mogelijkheden dus een kast van Rauch past altijd in jouw slaapkamerinterieur. Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Benieuwd naar het design? Kom dan eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. We laten je uiteraard graag alle mogelijkheden zien.Maak een afspraak

Kledingkasten, bedden en kastjes op maat in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

De inrichting van jouw slaapkamer is helemaal aan te passen aan jouw wensen. Laat jouw stijl terugkomen in jouw slaapkamer, want de slaapkamer is allang niet meer alleen een ruimte om te slapen.

De mogelijkheden van bijvoorbeeld de ideale kledingkast zijn uitgebreid bij Rauch. Denk hierbij aan kledingliften, deurdempers, draaibare lichten en geïntegreerde kledingmanden, om maar een aantal opties te noemen.

Wil je alle mogelijkheden van Rauch weten? Kom gerust eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. We helpen je graag verder.


Contact

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 vind je kledingkasten die zelf samen te stellen zijn: 20up van Rauch

De 20up reeks van Rauch biedt de perfecte oplossing om elke slaapkamer naar wens samen te stellen.

De hoge kwaliteit van deze kledingkasten zijn voorzien van volledige metalen afwerking, voor een uitstekende veiligheid en stabiliteit. Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken laten wij je graag de mogelijkheden zien van dit kastenprogramma.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, wat blijkt uit de diverse certificeringen. Standaard wordt daarom 5 jaar garantie op het 20up assortiment geboden.


Contact

20UP configurator

Je kunt online met de speciale configurator, de ideale kast voor je slaapkamer samenstellen. Op die manier krijg je alvast een idee van hoe je slaapkamer eruit komt te zien.

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken helpen we je graag verder met het samenstellen van jouw garderobekasten. Kom gerust eens langs bij ons in de winkel.

'Stel de ideale kast samen met de configurator'
Naar de configurator