Merk logo

Koop je boxspring en bedtextiel van goede kwaliteit bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Heb je een nieuwe boxspring nodig? Met een boxspring van Caresse weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wil je een boxspring uitproberen, meer horen over de hoogwaardige materialen die gebruikt worden of informatie ontvangen over de ondersteuning van een hoofdkussen? Kom gerust eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden. We vertellen je graag meer over Caresse.

Image slide
Caresse boxsprings, kussens en dekbedden bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken
Comfort en functionaliteit voor een goede nachtrust

Caresse boxsprings, dekbedden en kussens bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in plaatsnaam vind je slaapproducten van Caresse in het assortiment. Voor goede boxsprings en slaaptextiel ben dus bij DEMOSITE - Microsite 2.0 aan het goede adres.

Caresse heeft inmiddels jarenlange ervaring in de slaapbranche en past die toe in hun technieken om boxsprings en bedtextiel te vervaardigen. Er zijn diverse boxsprings in verschillende klassen te koop, zodat je boxspring krijgt die bij jouw slaaphouding en –gedrag past.

Caresse heeft als missie een volmaakte slaapbelevenis te creëren, om te zorgen je met energie en ontspannen lichaam verfrist opstaat.

Wil je een boxspring uitproberen? Kom dan langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Maak een afspraak

De exclusieve voordelen van de boxsprings van Caresse

Om een boxspring goed te ervaren is het verstandig om deze uit te proberen. De boxsprings van Caresse zijn er in verschillende uitvoeringen: de silver collection, gold collection en platinum collection.

Elke collectie heeft zijn eigen eigenschappen, maar functionaliteit en comfort worden altijd nagestreeft.

Mogelijkheden bij de boxsprings zijn:

  • Elektrisch verstelbaar
  • Matras met vijf zones Topdekmatras
  • Diverse stijlen en kleuren

Maak je boxspring persoonlijk en kom eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken om te proefliggen.


Bekijk de collectie boxsprings

Materialen van Caresse bij DEMOSITE - Microsite 2.0 om comfortabel te slapen

Caresse maakt gebruik van verschillende materialen in boxsprings en bedtextiel. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Op die manier vind je altijd iets dat het beste bij jou past.


Caresse maakt gebruik van:

  • Wol – koel in de zomer, warm in de winter
  • Paardenhaar – veerkrachtig, ventilerend en fris
  • Kapok – licht, ademend, sneldrogend en ondersteunend
  • Katoen – soepel, sterk, ademend
  • Natuurlijk latex – duurzaam, veerkrachtig, ventilerend en stabiel.
  • Koudschuim – of ook High Resilience (HR) genoemd, is veerkrachtig, ademend, vochtregulerend en er is geen kuilvorming. Daarnaast heeft koudschuim een lange levensduur.


Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 kun je je laten voorlichten over alle materialen en ontdekken welk materiaal het beste bij jou past.

Bedtextiel collectie van Caresse bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken is ook bedtextiel van Caresse te koop. Hoogwaardige dekbedden en kussens zijn er te vinden. Op zoek naar een orthopedisch en ergnonomisch kussen? Ook dat heeft Caresse in het assortiment. Wil je weten hoe de ondersteuning van een kussen is, kom dan binnen bij DEMOSITE - Microsite 2.0, we leggen je graag de functies en het comfort uit van de dekbedden en kussens van Caresse.


Bekijk de collectie