Merk logo

Relaxfauteuils van De Toekomst kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

De relaxfauteuils van De Toekomst zijn te herkennen aan ambachtelijk handwerk. De comfortabele zitmeubelen kun je uitproberen bij DEMOSITE - Microsite 2.0. De fauteuils zijn zowel manueel als elektrisch bedienbaar, in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar, dus je kunt een relaxfauteuil kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Loop eens bij ons in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden binnen.

Image slide

Jouw relaxfauteuil met vele mogelijkheden vind je in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Bij meubelfabriek De Toekomst vind je zeer comfortabele zitmeubelen. Door de diversiteit aan producten en de vele mogelijkheden, kun je nagenoeg je 'eigen' persoonlijke relaxfauteuil samenstellen.

Geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.


Maak een afspraak

Fauteuils met elektrische bediening

De fauteuils in de Twice serie worden standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren en voorzien van een accu. De rugleuning en voetensteun kunnen in allerlei posities worden gebracht. Ook het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, is verstelbaar.

Er zijn 4 maten van de Twice fauteuils: Extra Small, Small, Medium en Large. De Twice is er in vele uitvoeringen.


Comfortabele, ergonomische en eigentijdse fauteuils

Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom werkt De Toekomst alleen samen met ontwerpers die een product creëren dat comfortabel zit, ergonomisch is en een eigentijdse uitstraling heeft.


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0

Collectie van De Toekomst bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

- Relaxfauteuils

- Bijzetfauteuils

- Eetkamerfauteuils

- Banken

- Accesoires


Maak een afspraak