Merk logo

Eastborn boxsprings en matrassen kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden


Je doet je ogen open en rekt je uit. Klaar voor een nieuwe dag. Jouw geheim? De keuze voor Eastborn, het slimme bed van Nederlandse bodem. Eastborn biedt een ruime collectie boxsprings bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. Met daarbij natuurlijk volop keuze in matrassen, topdekmatrassen, hoofdborden en accessoires.

Image slide
Eastborn, het slimme bed van Nederlandse bodem.
Ontdek de Eastborn collectie bij DEMOSITE - Microsite 2.0!

Eastborn boxsprings

Eastborn boxsprings

In de moderne fabriek in Vroomshoop wordt ambachtelijk vakwerk en kwaliteit gecombineerd met de moderne technologie van nu. Van innovatieve veren die jouw lichaam perfect ondersteunen tot natuurlijke coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft.

Kies voor een vaste opstelling of geniet van een elektrisch verstelbare boxspring met draadloze afstandsbediening. DEMOSITE - Microsite 2.0 helpt je graag het bed te vinden wat past bij jouw lengte, gewicht en slaaphouding. Voor de perfecte lighouding.

Eastborn boxsprings en matrassen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Maak een afspraak

Matrassen van Eastborn

Matrassen en toppers van Eastborn

Eastborn matrassen zijn voorzien van slimme oplossingen voor de perfecte ondersteuning en nachtrust. De natuurlijke Sensity(r) behandeling voorkomt dat huismijt en allergenen een voedingsbodem krijgen en dankzij ConstantBody Temp heb je het nooit te koud of te warm in bed.

Het nageharde Smart Pocket veersysteem zorgt er bovendien voor dat, zelfs na langdurig intensief gebruik, de pocketveer altijd weer terugkomt in zijn oorspronkelijke vorm. Slim slapen en fris wakker worden noemen we dat. Vraag bij DEMOSITE - Microsite 2.0 naar de uitgebreide collectie matrassen en toppers van Eastborn.

Eastborn lattenbodems

Geniet van iedere dag! Dankzij Eastborn lattenbodems voel je je als herboren. Ze creëren een hygiënisch slaapklimaat dankzij de open structuur. De ventilatie van de vlakke en verstelbare lattenbodems bieden een heerlijke nachtrust. Zo ben je iedere ochtend fris voor een mooie dag. Ervaar het zelf bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.

DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden, voor al jouw Eastborn:

- Boxsprings
- Lattenbodems
- Matrassen
- Toppers


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0