Merk logo

HML Boxspring kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

HML Bedding vind je bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden. Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan uw wensen: dat is waar Hml Bedding voor staat. Maatwerk is geen enkel probleem. Kom gerust langs voor meer informatie.


Maatwerk en Ambacht

Goed slapen vergt maatwerk, dat is de visie achter alles wat we bij Hml Bedding doen. Daarom kunnen de artikelen uit onze collectie naar wens gecombineerd worden, zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof, afwijkende afmetingen of specifieke aanpassingen op hoofd- en voetenborden. Wij realiseren uw aanpassingen graag en kosteloos voor jou! Je vindt onze collectie bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.


Maak een afspraak

Optimaal slaapcomfort, passende uitstraling

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op je wensen af (laten) stemmen.
"Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen"

Boxspring in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Deze boxspringset biedt een stabiele ondersteuning.

De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op uw individuele wensen. Deze set is ook te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.
Met de brede keuze aan hoofd- en voetborden, stoffen en accessoires creëert u een geheel eigen uiterlijk.

Uiteraard ben je vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties in de showroom een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigen wij jou van harte uit bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.

Afspraak op maat

Wil je een gepast advies of meer informatie, neem dan gerust contact op of maak een afspraak.

De koffie staat voor je klaar bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden!


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0