Merk logo

M Line matrassen en bedbodems kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 kun je kopen in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Stem alles van je M Line bed af op jouw wensen. Van matras en topper tot kussen en bedtextiel. Natuurlijk met een boxspring of bedbodem van M Line bij DEMOSITE - Microsite 2.0. Kom ze bij ons in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden uitproberen.

Image slide
Ultiem slaapcomfort met M-Line
Bekijk de collectie bij DEMOSITE - Microsite 2.0!

M Line matrassen en toppers bij DEMOSITE - Microsite 2.0

M Line matrassen en maximaal comfort gaan hand in hand. Slimme combinaties van pocketveren, schuim en gel bieden oplossingen voor iedereen. Bescherm je matrassen met één van de M Line Covers of kies voor een topper voor nog meer comfort. We adviseren je graag!


Maak een afspraak

Kussens en bedtextiel van M Line

M Line heeft een gevarieerde kussencollectie met maar liefst zeven modellen. Deze kussens zijn volledig af te stellen op jouw voorkeuren. Zo is er voor iedereen een kussen dat hoofd en nek op de beste manier ondersteunt. Combineer dit met M Line bedtextiel van DEMOSITE - Microsite 2.0 voor een prettige lichaamstemperatuur iedere nacht opnieuw.

M Line boxsprings en bedbodems

De boxsprings van M Line zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Je kiest zelf voor een vlak of verstelbaar bed. De pocketveren en zoneverdeling zorgen voor maximaal comfort en goede ondersteuning van je lichaam. M Line verstelbare en vlakke bedbodems plaats je eenvoudig in ieder ledikant.


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 voor meer informatie

M Line bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Bekijk en test de hele M Line collectie in onze showroom in Hoevelaken. We helpen je graag met het vinden van een heerlijke slaapbeleving met de juiste looks. Maak je bed bijvoorbeeld helemaal compleet met handige hockers in bijpassende kleuren!


Over ons

DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden, voor al jouw M Line:

- Matrassen
- Toppers
- Kussens
- Bedtextiel
- Boxsprings
- Bedbodems
- Accessoires