Merk logo

Pullman boxsprings en matrassen kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Pullman garandeert kwaliteit, dat bewijst de 25 jaar garantie die je op iedere boxspring krijgt. Maak het af met een heerlijk matras en comfortabele topper voor een heerlijke nachtrust. Eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering.

Image slide
Het beste slaapcomfort en de mooiste bedden
Voor het beste slaapadvies en de ruimste keuze ga je naar DEMOSITE - Microsite 2.0!

Boxsprings van Pullman bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Een Pullman boxspring is om van te dromen! Geniet iedere nacht weer van heerlijk comfort en optimale ontspanning met een vaste of verstelbare Pullman. De twee delen van het bed draai je eenvoudig uit elkaar om de vloer schoon te maken. Ontspannend en handig!


Maak een afspraak

Pullman matrassen en toppers

Pullman matrassen en toppers staan voor luxe. Met maar liefst zeven comfortzones biedt de Pullman Silverline collectie optimaal slaapplezier. Doe er nog een (chique) schepje bovenop met één van de bijzondere Goldline matrassen. Werk het geheel af met een Pullman topper en je kunt weer jaren genieten van jouw nachtrust.

Compleet Pullman bed bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Zoek in één keer jouw perfecte bed bij elkaar in onze uitgebreide showroom. Pullman biedt diverse kant-en-klare bedden met de mooiste designs, luxe stoffen en nette afwerking. De koffie staat klaar in Hoevelaken


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 voor meer informatie

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, voor al jouw Pullman:

- Boxsprings
- Matrassen
- Toppers
- Complete bedden