Merk logo

Automatische gordijnen en raamdecoratie van Somfy kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om jouw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren. Zo kun je de luiken elektrisch bedienen en de gordijnen automatisch sluiten. Maar Somfy gaat verder. Er is inmiddels een app voor mobiele telefoon of tablet. Dankzij Somfy Smarthome kun je op afstand heel veel zaken bedienen, onder meer je zonwering. Kom langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden voor meer informatie.

Image slide
Elektrische zonwering voor buiten en binnen en in elke stijl
Gun jezelf gemak, neem een kijkje bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Somfy verhoogt comfort en veiligheid in je huis: te koop bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Somfy verzorgt elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting in je huis.

Het bedrijf zet zich in voor de optimalisatie van comfort en veiligheid in jouw woning. Denk hierbij aan automatische binnen- en buitenzonwering, beveiliging, toegang en smart home.

Somfy begon ooit in Frankrijk maar is inmiddels te vinden in zestig landen, zo ook in Nederland bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.

Wil je weten wat automatische zonwering voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0. We laten je graag de mogelijkheden zien in de winkel.


Maak een afspraak

Elektrische zonwering voor buiten bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken heeft een ruime collectie zonwering voor buiten van Somfy in het assortiment. Somfy produceert de volgende buitenzonwering:

  • elektrische terrasoverkapping
  • elektrische rolluiken
  • elektrische buitenjaloezieën
  • verticale screens
  • terras zonwering

Dankzij deze zonwering regel je lichtinval, temperatuur en zelfs de akoestiek in je woning. En waarom elektrisch? Omdat het gemakkelijk en comfortabel is. Je hoeft er geen stap voor te verzetten als je dat niet wil. De bediening is zelfs mogelijk vanaf je telefoon of tablet.

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is voor je ramen of in je tuin om bijvoorbeeld zonlicht tegen te houden? Kom dan eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. Graag laten we je zien wat de mogelijkheden zijn.

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden vind je elektrische raamdecoratie

DEMOSITE - Microsite 2.0 heeft heel veel mogelijkheden binnen de elektrische binnenzonwering. Deze is grofweg in te delen in:

  • elektrische raamdecoratie
  • elektrische gordijnen

Met de zonwering van Somfy zet jij een eigen stijl en sfeer neer in je woning. Binnen de raamdecoratie kun je kiezen uit rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Of je nou een klassiek of modern interieur hebt, bij DEMOSITE - Microsite 2.0 vind je zeker iets dan bij jouw inrichting past.

Alle zonwering is elektrisch. Dat is veilig voor omdat er geen optrekkoordjes aan hangen, ook handig omdat de koordjes niet in de knoop kunnen raken. En ideaal voor hoge ramen.

De elektrische gordijnen zijn ook te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, volledig verduisterend of licht doorlatend.

We vertellen je graag meer over de verschillende soorten en stijlen binnenzonwering. Kom eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken om je te laten informeren.

Bedien je elektrische zonwering gemakkelijk met Somfy Smarthome

Gemakkelijk en op afstand je zonwering bedienen met je smartphone of tablet? Dat kan dankzij de Somfy Smarthome. Gebruikers die dit systeem kopen krijgen een box van Tahoma. Met een app op mobiele telefoon of tablet ben je klaar om je luiken of gordijnen op afstand te bedienen.

Ook kun je bepaalde acties op tijd of omstandigheden instellen. Zo kan de zonwering reageren op de hoeveelheid zonlicht, of kunnen de luiken opengaan zodra je moet opstaan.
Er zijn diverse scenario's in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als je het huis verlaat de deuren automatisch op slot gaan en de gordijnen sluiten.

DEMOSITE - Microsite 2.0 laat je graag in de winkel in Hoevelaken zien wat er allemaal mogelijk is met Somfy Smarthome.


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0