Merk logo

Raamdecoratie van Sunway kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Raamdecoratie is niet meer enkel zonwerend, het is ook sfeerbepalend in je huis. De collectie van Sunway is met recht decoratie te noemen. Wat zijn de verschillen tussen rolgordijnen, shades, jaloezieën, blinds, vouwgordijnen en paneelgordijnen? En wat is het effect van deze raambekleding in jouw woning? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden kan jou hier alles over vertellen. Bekijk hier de collectie van Sunway en hoor wat de laatste trends zijn op het gebied van raamdecoratie. Ook wat betreft verschillende stijlen slaag je bij DEMOSITE - Microsite 2.0, want er is moderne, klassieke, hippe, kleurige en rustige raamdecoratie te koop. Laat je in de winkel inspireren en kies de raamdecoratie die helemaal bij jou past. We adviseren je graag over de verschillende soorten raambekleding.

Image slide
Maak de sfeer in je huis compleet met raamdecoratie van Sunway
Raamdecoratie in verschillende vormen, stoffen en kleuren bij DEMOSITE - Microsite 2.0
maak nu een afspraak

Heel veel soorten raamdecoratie in de collectie van Sunway bij DEMOSITE - Microsite 2.0

De collectie van Sunway raamdecoratie is uitgebreid en exclusief. Jij kunt je woonkamer een bepaalde look of sfeer geven met de raambekleding van Sunway.

Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende en verduisterende raamdecoratie. De raambekleding is allemaal op maat te maken. Zonwering nodig voor een afwijkende vorm raam? Geen probleem bij DEMOSITE - Microsite 2.0.

Sunway heeft:

  • rolgordijnen
  • shades
  • jaloezieën
  • blinds
  • vouwgordijnen
  • paneelgordijnen

En deze artikelen zijn ook weer onderling te combineren zodat je helemaal jouw eigen stijl in je woonkamer kan neerzetten. De uitstraling van je ramen wordt heel persoonlijk door de keuzes die jij maakt. Dankzij het mooie design is de raamdecoratie een echte aanvulling op jouw interieur.

Wens je gemak? Een deel van de raamdecoratie is elektrisch bedienbaar.


Maak een afspraak bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Luxe rolgordijnen die aan te passen zijn aan jouw smaak en jouw interieur

Sunway heeft veel soorten rolgordijnen in het assortiment. De rolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel ter decoratie als functioneel. Een rolgordijn kan licht filteren, verduisteren, kan op schermgebruik afgestemd zijn of hebben een coating die bijvoorbeeld warmte afstoot. Uiteraard kan er gekozen worden uit verschillende stoffen, kleuren, dessins en structuren.

Sunway heeft ook rolgordijnen voor dakramen en draai-kiepramen. Daarnaast kun je kiezen voor rolgordijnen met motor, dus elektrisch bedienbaar. Liever kindvriendelijk? Sunway heeft ook rolgordijnen zonder bedieningsketting.

De Eclips rolgordijn is een ander soort rolgordijn. Deze bevat twee lagen stof met dichte en transparante stroken. Deze stroken kun je langs elkaar bewegen zodat je de lichtinval kunt bepalen.

"Een rolgordijn met functie en ter decoratie"

Regel je lichtinval in huis met shades uit de collectie van Sunway bij DEMOSITE - Microsite 2.0

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken heeft ook een zeer uitgebreide collectie shades van Sunway. Ga je voor de energiebesparende Duette Shades of heb je liever een elegante tijdloze uitstraling in je huis met Plissé Shades?

Zeer decoratief zijn de Parametre Shades met hun uitgestanste vormen. Deze 3-D shades worden ook gebruikt als roomdivider.

Wil je helemaal de controle over je lichtinval? Dan zijn de Odyssee Shades misschien wat voor jou. Deze zijn net zo isolerend en dus energiebesparend als de Duette Shades, maar dan met afzonderlijke in en uit te vouwen cellen. Zo bepaal jij jouw gewenste lichtinval.

De shades zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren, transparantieniveaus en plooibreedtes. Ze kunnen ook passend gemaakt worden voor afwijkende vormen ramen. Daarnaast kun je shades met elkaar combineren, zodat jij zonwering hebt die helemaal bij jou past.

"Shades met energiebesparende werking"

Jaloezieën in alle soorten, maten, kleuren en materialen in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Een andere collectie van Sunway die te zien is bij DEMOSITE - Microsite 2.0 is die van de jaloezieën en woodweave blinds. Verkrijgbaar zijn houten, horizontale en verticale jaloezieën.

De houten raamdecoratie zorgt voor een natuurlijke, warme uitstraling. Er is keuze uit drie soorten hout met FSC-keurmerk. De houten jaloezieën zijn heel veel kleuren verkrijgbaar. De lamellen worden in drie breedtes gemaakt.

De woodweave blinds zijn jaloezieën van geweven hout. Er zijn twee versies van dit houten optrekgordijn: een die oprolbaar is zoals een rolgordijn en een die zich in segmenten vouwt zoals een vouwgordijn.

Er is een hele ruime keuze in horizontale jaloezieën, verkrijgbaar in vier lamelbreedtes. Ze zijn in veel kleuren verkrijgbaar, soms met een speciale finish zoals een glans- of suède-effect. Verder zijn er lamellen verkrijgbaar met verschillende prints en decoratieve perforatie.

De verticale jaloezieën zijn er met lamellen van textiel, aluminium en kunststof. Ook hier is weer keuze uit verschillende kleuren en lamelbreedtes.

"Lamellen van hout of met
glans, wat past bij jou?"


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0

Moderne vouwgordijnen met verschillende opties die sfeer in jouw huis neerzetten

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken worden ook vouwgordijnen van Sunway verkocht. Behalve dat je de lichtinval kunt regelen, zijn de vouwgordijnen ook decoratief en sfeerbepalend.

Welke vouwgordijnen je kiest, hangt af van je wensen. Zo zijn er transparante, dichte en gevoerde vouwgordijnen in vele kleuren te koop. Ook kun je kiezen uit verschillende manieren om de gordijnen te bedienen. Er is zelfs een manier die kindvriendelijk is.

Een extra optie is de top-downoptie. Hiermee kun je de vouwgordijnen van beneden naar boven of van boven naar beneden brengen. Zo kun je de perfecte lichtinval voor dat moment realiseren.

Uiteraard worden de vouwgordijnen voor jou op maat gemaakt.

"Vouwgordijnen zijn decoratief en sfeerbepalend"

Gordijnpanelen met eindeloze variatiemogelijkheden bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Voor een grote schuifpui, grote ramen of raampartijen zijn gordijnpanelen een goeie optie. Je wilt genieten van je uitzicht en lichtinval, maar niet inleveren op je privacy. Gordijnpanelen zijn eigenlijk brede mooi afgewerkte stroken textiel die aan rails bevestigd worden.

Je kunt kiezen uit drie verschillende transparanties, namelijk transparant, half transparant en dicht. Die verschillende transparanties kun je uiteraard met elkaar combineren. De rails bevatten twee of drie sporen en hebben een slanke vormgeving. De panelen kun je voor elkaar, overlappend of naast elkaar hangen om tot een resultaat te komen dat het beste bij jouw wensen past.

De panelen kunnen afgewerkt worden met aluminium baleinen en onderlat. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen. Gordijnpanelen zijn ook mooi te gebruiken als roomdivider, zo scheidt je mooi twee ruimtes van elkaar zonder de sfeer te verliezen.

"Grote raampartijen? Probeer gordijnpanelen"


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0