Merk logo

Tempur bedden, matrassen en kussen kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Tempur bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met DEMOSITE - Microsite 2.0

Tempur bedden en bedbodems

De bedden van Tempur zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een Tempur bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring


Maak een afspraak

Tempur matrassen

Tempur matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een Tempur Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De Tempur Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de Tempur Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een Tempur Sensation. Beleef het bij DEMOSITE - Microsite 2.0!


Inspiratie Tempur matrassen

Tempur kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. Tempur heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. Tempur Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een Tempur Comfort kussen.

Tempur comfortproducten

Comfort is het sleutelwoord voor alle Tempur producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.

DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden, voor al jouw Tempur:

- Bedden en bedbodems
- Matrassen
- Hoofdkussens
- Zitkussens
- Beddengoed
- Reiscomfortproducten
- Toppers


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0