Test
Merk logo

Matras, boxspring, lattenbodem en kussens van Ubica kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Met negentig jaar ervaring op het gebied van slapen, kan Ubica matrassen, boxsprings, lattenbodems en kussens maken die de nachtrust bevorderen. Met verschillende gepatenteerde systemen proberen zij iedereen goed te kunnen laten slapen. DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden verkoopt de producten van Ubica ook. Iedereen die de slaapsystemen van Ubica wil uitproberen is welkom in de winkel van DEMOSITE - Microsite 2.0. We horen graag meer over je slaapgedrag, zodat we een advies kunnen geven dat bij jou past.

Image slide
Ubica zorgt voor slaapcomfort
Ervaar het bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Ubica boxsprings, bedden en matrassen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Slaapproducten van Ubica leggen een goede basis voor een optimale nachtrust. De producten van Ubica worden gemaakt van de beste materialen.

Ubica heeft een uitgebreid boxspringprogramma, prettige matrassen en ondersteunende kussens. Hiermee kan je de perfecte slaapplaats samenstellen, geheel naar jouw comfort en stijl.

Kom gerust langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. We helpen je graag verder.


Kom proefliggen

Welk matras ondersteunt mijn lichaam het beste? DEMOSITE - Microsite 2.0 is specialist

Word je ’s nachts vaak wakker? Wil je van je rugklachten of een pijnlijke nek af? Misschien ligt het aan je matras.

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken verkoopt twee soorten matrassen van Ubica.

Een matras met GELTEX® inside kan je nachtrust verbeteren. Dit matras scoort hoog op de belangrijke pijlers: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Testen van wetenschappelijke instituten bevestigen dit.

Een ander matras van Ubica is de Comfeel matras. Deze heeft een driedelige en horizontale opbouw van de kern. Dit zorgt voor optimale ergonomie en aanpassing aan de lichaam. Resultaat is een drukverlagende ondersteuning voor je schouders en heupen.

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken kun je een matras van Ubica uitproberen. Graag geven we jou advies over welk matras bij jou past.


Maak een afspraak

Kies een boxspring of bed bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Met een Ubica boxspring en matras kun je zorgen dat een bed jouw stijl weerspiegelt. Want je hebt veel keuze. Je kunt kiezen uit diverse stoffen met diverse kleuren en verschillende soorten poten. Kies jouw ultieme boxspring.

Met een hoofd- en/of voetbord en accessoires zoals een hocker of plaid, stem je jouw bed helemaal af op je eigen smaak en interieur.

Het is eveneens mogelijk te kiezen voor een elektrische boxspring. Met een druk op de knop in een leeshouding, lekker comfortabel.

Naast boxsprings verkoopt DEMOSITE - Microsite 2.0 ook andere bedden, zoals een gestoffeerd ledikant.

Wil je een boxspring of bed uitproberen? Kom langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. Je ben van harte welkom voor advies en proefligging.

Welk kussen en welke lattenbodem is het beste voor mij? DEMOSITE - Microsite 2.0 geeft advies

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken verkoopt ook hoofdkussens en lattenbodems van Ubica. Slapen is namelijk meer dan enkel een goed matras. Ook een goed kussen en een goede lattenbodem zijn raadzaam om de nacht lekker door te komen.

Ubica heeft vier modellen hoofdkussens waaruit gekozen kan worden. Want welk kussen bij jou past, hangt af van je slaaphouding. Een rugslaper heeft een ander kussen nodig dan een zijslaper.

Bij de lattenbodems van Ubica heb je keus uit verschillende gepatenteerde systemen. Hierbij is het handig om gewoon even te komen proefliggen, want ieder lichaam heeft een andere ondersteuning nodig.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen je graag wat meer, dus kom gerust een keer langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Maak een afspraak bij DEMOSITE - Microsite 2.0