Merk logo

Vadain | else raamdecoratie kun je kopen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

De gordijncollectie Vadain | else is ontworpen vanuit een compromisloze visie op stijl en met veel aandacht voor detail. Samen vormen de gordijnstoffen een palet van exclusieve kwaliteiten, kleuren en dessins. Gordijnstoffen van Vadain | else zijn een eyecatcher in het interieur. Kom de collectie bekijken bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met DEMOSITE - Microsite 2.0

De stoffen van Vadain | else bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Ieder najaar brengt Vadain een aanvulling op de luxueuze gordijnstoffen van Vadain | else, geïnspireerd op de laatste woontrends. Ongeveer de helft van Vadain | else bestaat uit transparante stoffen, zoals bijvoorbeeld inbetweens. De andere helft zijn uni’s, jacuard- en veloursstoffen. Benieuwd naar de meest actuele collectie? Breng dan een bezoek aan DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Maak een afspraak

Luxueuze raambekleding van Vadain | else

Gordijnen zijn functioneel omdat ze voorkomen dat er te veel licht naar binnen schijnt. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek en zorgen ze ervoor dat niet iedereen zomaar bij je naar binnen kijkt. Maar het belangrijkst is dat gordijnen het interieur sfeervol aankleden. Met een gordijn van Vadain | else ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit en perfect maatwerk. DEMOSITE - Microsite 2.0 adviseert je graag in welke stoffen en dessins het best bij jouw interieur passen.

Vadain raambekleding: trendy en veelzijdig

Vadain maakt raamdecoratie volledig op maat en naar wens! Wil je een enkele plooi of een wave? Of ga je juist voor een strak paneelgordijn: alles is mogelijk. Net als Vadain gaat ook DEMOSITE - Microsite 2.0 voor maatwerk en zorgt zij ervoor dat jouw raambekleding een eyecatcher wordt in huis. Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie van Vadain | else? Bekijk dan alle stoffen in de showroom van DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.


Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 voor meer informatie

DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden, voor al jouw Vadain | else:

- Plooigordijnen
- Vouwgordijnen
- Ringgordijnen
- Wavegordijnen
- Paneelgordijnen
- Gevoerde gordijnen
- Vlamvertragende gordijnen
- Gordijnen met bijzondere confectie