Bank kopen? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden is expert op het gebied van zitbanken

Een bank is een centraal punt in je woonkamer. Dat is de plek waar je alleen, met het gezin of vrienden tot rust komt. Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 vind je een uitgebreide collectie aan banken. Met de zitbank, hoekbank of modulaire bank die bij jouw interieur en woonsituatie past, maak je een statement in je huis. Kies met zorg het materiaal, de kleur en de mate van comfort die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden onze banken uitproberen.

Image slide

De beste bank vind je bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Met z'n allen op de bank tijdens een verjaardag of onderuitgezakt film kijken op een regenachtige zondag: een bank is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur.

Dat de bank zo populair is, heeft vooral te maken met de vele mogelijkheden die een bank biedt. Met een paar comfortabele kussens en een deken erbij is de bank ook geschikt voor een relaxmoment of middagdutje. Kortom, de bank biedt een fijne plek voor iedereen.

Ben jij op zoek naar een bank die in jouw interieur past? DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken heeft een grote collectie in allerlei stijlen. Loop gerust eens binnen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 om een een kijkje te nemen.


Bekijk onze collectie zitbanken

Op zoek naar een bank in de goede maat en stijl? Je vindt die bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Banken zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Het is mogelijk een bank als solitair zitmeubel te gebruiken, zonder andere zitmeubels erbij.

Afhankelijk van je voorkeur, smaak en interieur kun je er een andere bank of stoelen aan toevoegen. Op die manier creëer je een zithoek.

Je kunt ook kiezen voor een bankstel. De bank maakt daar dan samen met een of twee stoelen deel van uit. Een bankstel biedt rust en eenheid in het interieur, doordat alles op dezelfde wijze is uitgevoerd.

Heb je iets minder ruimte, dan kun je in plaats van een driezitsbank voor een tweezitsbank kiezen.

Bekijk de mogelijkheden bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Neem contact op met ons

Nieuwe banken uitproberen is mogelijk in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Elke bank zit anders. Bij de een zit je meer rechtop en heb je veel steun in de rug. Andere banken nodigen uit om meer relaxt te gaan zitten.

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 hebben we banken in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Je mag ze allemaal proberen, want alleen door uitgebreid op een bank te gaan zitten, hangen of liggen, weet je zeker dat je de bank kiest die bij jou past.

Als je de ideale bank voor jouw interieur hebt gevonden, kunnen onze adviseurs precies vertellen in welke uitvoeringen en kleuren de bank beschikbaar is. Kom dus snel kijken en testen in onze showroom.

Wil je meer weten over banken en de collectie van DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, maak dan hier een afspraak.


Bekijk hier onze zitbanken

De grote merken van DEMOSITE - Microsite 2.0

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 verkopen we onder meer de volgende merken:

Optisleep
A-Sleep
NOX
A House of Happiness
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Forbo
Kendix
Luxaflex®
Parade
Somfy
Vadain
Auping
Van Holland
De Toekomst
Silvana
Holland Haag
Avek
bert plantagie
Vandyck
Eastborn
Swissflex
Grandeur
Tempur
Pullman
MLine
Vadain Else
Rolf Benz Freistil
Caresse
Topform
Ubica
Karat
Rauch
Comforte
Jasno
Sunway
ROM
Nolte
HML bedding
BKS
Moduleo
HennesHuset