Merk logo

World of Living meubels bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Strak, modern, eigentijds en van uitmuntende kwaliteit. Dat is waar World of Living voor staat. Met banken, eetkamers, fauteuils, kasten en woonaccessoires van World of Living maak je van jouw interieur een plaatje. Ontdek deze meubels bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.

Image slide
Eigentijdse meubels bij DEMOSITE - Microsite 2.0
Ontdek de complete collectie in Hoevelaken

Banken bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Jouw bank moet precies bij je passen. DEMOSITE - Microsite 2.0 snapt dat. Er is in veel gevallen zelfs maatwerk mogelijk! Als je de perfecte bank hebt gevonden, wil je natuurlijk dat hij lang meegaat. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit stof en leer voor de afwerking. Uiteraard kies je de afwerking zelf. Voor advies hierover ben je bij ons in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden welkom.


Kom onze banken ervaren

Eetkamers

De eetkamer is in veel huishoudens een intensief gebruikte plek. Hier wil je stijlvolle meubels die tegen een stootje kunnen. De eettafels en stoelen van World of Living zijn gemaakt voor gebruik. Dus je eetkamer ziet er niet alleen oogverblindend uit, je kunt er ook met een gerust hart tafelen.


Maak een afspraak

Hoogwaardige fauteuils

World of Living maakt fauteuils die precies kloppen. De materialen kloppen met het design en de afmetingen zijn precies goed voor je lichaam. De hoogwaardige fauteuils bieden adequate ondersteuning, zodat je een goede houding hebt als je leest, converseert of naar een film kijkt. DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden vertelt je hier graag meer over.


Neem contact op

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak