Plisse shades van Luxaflex® kopen? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden is expert op het gebied van raamdecoratie

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn stijlvol en geven een luxe gevoel in je huis. Ze vouwen zich op als je ze optrekt. Daarnaast zijn er verschillende opties. Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden vertellen we je graag meer over deze shades.

Image slide

Plissé shades: binnenzonwering te koop in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken vind je een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. Op die manier vind je de binnenzonwering die in jouw interieur past.

In onze showroom laten we graag de nieuwste collecties en trends zien. Ook benieuwd? Kom dan eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. We geven graag advies.


Lees meer over Luxaflex®

Plissé shades in vier transparanties bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Plissé shades zijn er in vier transparanties. Zo kun je zelf bepalen welke mate van privacy bij jouw woning nodig is.

Een combinatie van twee verschillende transparanties is eveneens mogelijk. Een plissé van lichtdoorlatende stof voor overdag en een verduisterende voor de nacht. Zo creëer je altijd de juiste lichtinval bij elke situatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het regelen van licht? We vertellen er bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken graag meer over.


Laat je inspireren

Wat hang je voor een afwijkende vorm raam: plissé shades

Heb je in jouw woning of bedrijfspand een raam met een afwijkende vorm, dan zijn plissé shades een perfecte en decoratieve oplossing.

Plissé shades zijn namelijk toepasbaar voor elke raamvorm, zoals rond, schuin en driehoekig en alles dat daar tussenin zit.

Wil je weten of we plissé schades hebben voor jouw vreemde vorm raam? Kom dan met de afmetingen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. We helpen je graag verder.

'Rare vorm raam? We helpen je graag verder'


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0

Voordelen plissé shades

We noemen vijf redenen om voor Plissé Shades te kiezen:

-Verkrijgbaar in meerdere materialen, kleuren (meer dan 50!) en ontwerpen.

-Verschillende bedieningsmogelijkheden, waaronder het handige Top-Down model.

-Makkelijk te combineren met andere Plissé Shades of Duette Shades.

-Goede toepassingsmogelijkheden in raampartijen met ongewone afmetingen en vormen (rond, schuin, driehoekig).

-Verkrijgbaar in stoffen met een vuil werende of antibacteriële werking.

Brandveilige en vlamvertragende plissé shades bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

DEMOSITE - Microsite 2.0 verkoopt vlamvertragende plissé shades, zeer geschikt voor een bedrijfspand of schoolgebouw.

Deze plissé shades geven jouw ruimte een veilige, toegevoegde en functionele waarde. Deze stoffen in deze collectie voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Meer informatie? Kom langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. In onze showroom laten wij je graag al onze collecties zien!


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0