Wat is een goede lattenbodem? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden helpt je graag verder

Goede ondersteuning stopt niet bij het matras en hoofdkussen. Ook de keuze van de bedbodem is van belang om een goed slaapsysteem te creëren. Een goede lattenbodem is een geschikte optie. Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken hebben we veel expertise op het gebied van slapen. We helpen je graag verder bij de keuze van een lattenbodem. Kom gerust eens langs.

Image slide

DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken heeft veel tips en advies over lattenbodems

Het comfort van een bed wordt bepaald door de kwaliteit van de matras en de bodem waarop de matras rust. We horen vaak van onze klanten dat ze denken dat een goede matras voldoende ondersteuning biedt voor het gehele lichaam.

Dat is niet helemaal waar. De matras bepaalt samen met de lattenbodem de kwaliteit van het slaapsysteem. Ze versterken elkaars eigenschappen.

Daarnaast zorgt een goede lattenbodem voor de nodige ventilatie van de matras, waardoor deze langer mee gaat.


Bekijk onze collectie lattenbodems

Kies je een vlakke lattenbodem met of zonder zoneverdeling?

De meeste mensen kiezen voor een vlakke lattenbodem. Deze zijn te verdelen in twee verschillende soorten: lattenbodems met zoneverdeling en lattenbodems zonder zoneverdeling.

Onder de laatste groep vallen ook de rolbodems. Ze bieden een gelijkmatige ondersteuning over het gehele bed. Vlakke bodems in een frame hebben meestal gebogen latten, die meer veerkracht en ondersteuning bieden. Het aantal latten per lengte bepaalt vaak ook de mate van comfort.

Lattenbodems met een zoneverdeling zijn zodanig in te stellen dat bijvoorbeeld schouders, rug en heupen extra worden ondersteund.

Wil je meer informatie over vlakke lattenbodems? Kom eens langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Neem contact op met ons

Verstelbare lattenbodems vind je in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Verstelbare lattenbodems zijn ideaal als je het prettig vindt om in bed te lezen of televisie te kijken. Ook als je uit een liggende houding moeite hebt om rechtop te gaan zitten, kan een verstelbare lattenbodem helpen.

Je hebt bij verstelbare lattenbodems de keus uit handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare. Beide uitvoeringen bieden de mogelijkheid om de zones bij de benen en bij het hoofdeinde te verstellen. Ook zijn de lattenbodems uitgevoerd met verschillende comfortzones.

Wil je meer weten? We helpen je bij DEMOSITE - Microsite 2.0 graag verder op weg.


Bekijk onze merken

Heel veel slaapartikelen bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken kunnen we niet alleen alles vertellen over lattenbodems, maar weten we ook welke type matras geschikt is voor welke lattenbodem.

Daarnaast hebben veel andere producten om je slaapsysteem compleet te maken. Zo kun je bij een lattenbodem kiezen voor een ledikant als drager of losse poten waarop het frame van de lattenbodem rust. Natuurlijk hebben we ook de matrasbeschermer met antislipprofiel, zodat de matras beschermd en stabiel op de lattenbodem rust.

Wil je meer weten over het assortiment van DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, maak gerust dan een afspraak of komt langs.


Bekijk onze collectie

De grote merken van DEMOSITE - Microsite 2.0

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 verkopen we onder meer de volgende merken:

Optisleep
A-Sleep
NOX
A House of Happiness
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Forbo
Kendix
Luxaflex®
Parade
Somfy
Vadain
Auping
Van Holland
De Toekomst
Silvana
Holland Haag
Avek
bert plantagie
Vandyck
Eastborn
Swissflex
Grandeur
Tempur
Pullman
MLine
Vadain Else
Rolf Benz Freistil
Caresse
Topform
Ubica
Karat
Rauch
Comforte
Jasno
Sunway
ROM
Nolte
HML bedding
BKS
Moduleo
HennesHuset