Overweeg je een goed matras te kopen? Kom naar DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Een goed matras heeft invloed op je nachtrust. Van een matras dat niet bij jouw slaapgedrag past, kun je bijvoorbeeld rugklachten krijgen. De keuze voor een matras is heel persoonlijk, daarom vragen we uitgebreid naar jouw slaapgedrag. Draai je veel, zweet je veel, ben je zwaar? Het heeft allemaal invloed op de keuze voor het beste matras. Kom langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, dan helpen we graag verder op weg naar de ultieme nachtrust.

Image slide

Wil je beter slapen? Probeer een matras van DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Een belangrijk onderdeel van je slaapsysteem is het matras. Het juiste matras, passend bij jouw slaapgedrag, draagt bij aan een goede nachtrust. Maar de keuze is niet zo 1, 2, 3 gemaakt, want er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden: materiaalkeuze, de hardheid, de dikte, comfortzones en nog veel meer.

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken weten we alles van matrassen af. Slaap jij slecht en denk je dat het door je matras komt? Kom dan eens bij onze adviseurs langs, we vertellen je graag meer over de functie en keuze van een matras.


Bekijk de matrassen collectie

Kies je een pocketvering matras, een latex of koudschuimmatras?

Een matras kun vullen met verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen.

  • Polyether: een schuimsoort dat lang meegaat. Polyether matrassen zijn relatief goedkoop in aanschaf.
  • Pocketvering: Een pocketvering matras heeft stalen veren die per stuk in een zakje verpakt zijn. Hierdoor kan elke veer zich individueel aan je lichaam aanpassen. Hoe meer veren per m² hoe groter de ondersteuning. Een goed pocketveringmatras heeft extra ondersteuning van hoofd, schouders en heupen. De afdeklaag is belangrijk voor het ligcomfort van het matras. Afdeklagen zijn er van koudschuim, traagschuim, latex en gel.
  • Koudschuim: Een goed matras van koudschuim kan zich aan jouw lichaam aanpassen, waardoor je de best mogelijke ondersteuning krijgt. Koudschuim heeft daarbij de volgende voordelen: goede ventilatie, goede vochtopname, geen kuilvorming, grote mate van comfort en lange levensduur.
  • Latex: Latex matrassen zijn erg veerkrachtig en rekbaar en bieden hierdoor een goede ondersteuning. Latex heeft van nature geen open structuur en biedt daardoor weinig ventilatie. Door een speciaal productieproces kunnen ventilatiekanalen in de latexmatras ingebracht worden.

Kom een matras zelf ervaren bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Uiteraard vragen de specialisten jou de hemd van het lijf als het om de keuze voor een matras gaat. Hoe lig je het liefst als je slaapt, zweet je veel, ben je ergens allergisch voor, zijn bijvoorbeeld vragen die voorbij komen.

Op basis van de antwoorden kunnen wij bepalen welk matras het beste bij jouw wensen past. Maar daarnaast is het ook een uitermate goed idee om het matras te ervaren. Kom dus gerust proefliggen bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Neem contact op voor meer informatie

De grote merken van DEMOSITE - Microsite 2.0

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 verkopen we onder meer de volgende merken:

Optisleep
A-Sleep
NOX
A House of Happiness
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Forbo
Kendix
Luxaflex®
Parade
Somfy
Vadain
Auping
Van Holland
De Toekomst
Silvana
Holland Haag
Avek
bert plantagie
Vandyck
Eastborn
Swissflex
Grandeur
Tempur
Pullman
MLine
Vadain Else
Rolf Benz Freistil
Caresse
Topform
Ubica
Karat
Rauch
Comforte
Jasno
Sunway
ROM
Nolte
HML bedding
BKS
Moduleo
HennesHuset