Linoleum of marmoleum kopen? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden is expert op het gebied van vloeren

Linoleum en marmoleum zijn niet alleen functioneel in het bedrijfsleven, maar ook prachtig in je woning. Daarbij is het een natuurlijk product. Het is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden geven we je graag meer informatie over linoleum. Je bent van harte welkom in onze winkel.

Image slide

Linoleum of marmoleum vind je in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden bij DEMOSITE - Microsite 2.0

Linoleum of Marmoleum. Vloeren bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken zijn kwalitatief hoogwaardig. Niet alleen een zeer vertrouwde vloer in het bedrijfsleven, scholen en ziekenhuizen, maar ook een uitstekende keus voor jouw eigen woning.

Wij krijgen van veel klanten de vraag wat nou toch precies het verschil is tussen linoleum en marmoleum. Het antwoord is simpel:

Linoleum en marmoleum zijn twee verschillende namen voor hetzelfde product.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Linoleum van DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken, een echt natuurproduct

Linoleum is een verzamelnaam voor alle producten die vervaardigd worden uit lijnzaadolie, houtmeel, kalksteen, hars, pigmenten en jute.

Het is een 100% natuurproduct, verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur en dessin en uitermate geschikt om speelse en creatieve ontwerpen mee te maken. Met linoleum wordt je vloer een echte eyecatcher én dat kan karakter geven aan het interieur van uw bedrijfspand of woning.

Uiteraard adviseren wij je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur en een passend dessin.


Laat je inspireren

Marmoleum in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

DEMOSITE - Microsite 2.0 heeft een collectie linoleum met het uiterlijk van marmer, ook wel marmoleum genoemd. Net als linoleum is marmoleum dus een oer-Hollands product.

Wil je een vloer met een marmeren uitstraling? Dan zit je met marmoleum altijd goed bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. Kom gerust langs voor meer informatie over de mogelijkheden op jouw vloer.


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0

Kenmerken van linoleum en marmoleum

Linoleum en marmoleum zijn de meest duurzame vloeren ooit gemaakt.

Beide worden volledig vervaardigd uit duurzame grondstoffen en zijn biologisch afbreekbaar. Een linoleum vloer is daarnaast ook nog eens praktisch, onderhoudsvriendelijk en super gemakkelijk schoon te houden. De vloeren kunnen tegen een stootje en zijn zeer slijtvast.

Het is een zeer stille vloer en daarnaast ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

Hoe leg je een vloer van linoleum of marmoleum? Met een vakman van DEMOSITE - Microsite 2.0

Een linoleum of marmoleum vloer kun je het beste laten leggen door een vakman.

Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 werken vakmensen die jarenlange ervaring hebben met het plaatsen van dit soort vloeren. Je kan dit dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Het kliksysteem kun je eventueel wel zelf leggen, wij geven je graag meer uitleg en tips waar je op moet letten.

Benieuwd naar de collecties en mogelijkheden?

Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken of kom langs in de showroom.


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0