Plinten kopen? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden is expert op het gebied van vloeren

Met een plint maak je je vloer mooi af. Met de juiste afwerking geef je je vloer extra uitstraling. Wij kunnen je adviseren over de materialen waarvan plinten gemaakt zijn. Ook kunnen we precies goed plaatsen. Kom voor meer informatie gerust bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden langs.

Image slide

Vind de juiste plint bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Met een mooie plint zet je de puntjes op de i! Plinten zijn er in vele soorten en maten. Denk aan hardhouten plinten, aluminium plinten tot vochtwerende MDF plinten.

Ook kun je kiezen uit verschillende hoogtes. Wat bij jou thuis het best tot zijn recht komt is geheel afhankelijk van de bestaande situatie en jouw woonstijl. In een huis met een hoog plafond kun je bijvoorbeeld prima een hoge plint plaatsen.

Naast het leveren en plaatsen van diverse vloeren kunnen wij de afwerking compleet maken door het adviseren en plaatsen van een plint. Voor iedere vloer de juiste plint! Of je kiest voor een platte plint of de luxe uitstraling van een hoge MDF plint.

Van een klassieke uitstraling tot een moderne hoogglans plint. En wat denk je van al die snoeren die door jouw woning lopen. Zou dat niet mooi zijn als die weggewerkt zijn? Wij geven je graag tips bij de keuze van de juiste plint, die bij jouw vloer en interieur past.

Meer informatie over plinten? In onze showroom laten wij je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Kom langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.


Maak een afspraak voor interieuradvies