Tapijt kopen? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden is expert op het gebied van vloeren

Met tapijt creëer je echt rust in je huis. Met tapijt krijgt je vloer een hoge mate van comfort. Loop gerust op je blote voeten rond. Kies je 1 kleur of ga je voor een dessin? En wordt het hoogpolig of heb je liever een kortere pool. We helpen je op het gebied van tapijt graag op weg. Je bent van harte welkom bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.

Image slide

Voordelen van tapijt van DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Tapijt heeft één eigenschap waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens stil, veerkrachtig, veilig, mooi, knus en warm.

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. De interieurspecialisten van DEMOSITE - Microsite 2.0 willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

DEMOSITE - Microsite 2.0 werkt uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer.


Bekijk de tapijt collectie

Tapijt in veel kleuren en materialen die passen bij jouw woonstijl

Met tapijt kun je veel sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat, er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl.

De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Tapijt is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, materialen en dessins.

Daarom past tapijt van DEMOSITE - Microsite 2.0 altijd bij jouw woonstijl! Kom eens een kijkje bij ons nemen om te kijken wat er allemaal mogelijk is.


Laat je inspireren

Designvloer van tapijt bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken

Met tapijt kan je van jouw vloer een echte eyecatcher maken en sfeer geven aan jouw interieur. Een bepaald patroon in de woonkamer? Jouw logo groot op de vloer? Er is meer mogelijk dan je denkt. DEMOSITE - Microsite 2.0 adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het best bij jouw interieur past?

Dan staan onze stylisten voor je klaar met kleuradvies. Neem voor meer informatie gerust contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken. We helpen je graag verder.


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0

Veilig tapijt in je huis, kantoor of school

Het tapijt in onze projectcollectie voldoet aan alle geldende brand- en kwaliteitsnormen, omdat bij DEMOSITE - Microsite 2.0 niet alleen kwaliteit maar ook, veiligheid hoog in het fabel staat.

Naast de basisvereisten zoals gebruik en comfort, bepalen een groot aantal andere criteria of de tapijten geschikt zijn voor plaatsing en gebruik in kantoren, scholen en openbare ruimte. Elk van deze kenmerken wordt aangegeven met een specifiek symbool.

Wij adviseren je graag over welke symbolen voor jou van belang zijn.

Functioneel en snel sfeervol: een karpet met ondertapijt

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen?

Denk dan eens aan een mooi, groot karpet. Hiermee creëer je niet alleen snel sfeer in huis, maar met een ondertapijt zorg je ook nog voor een verbeterde isolatie.

Deze isolerende werking kan vooral in de winter een voordelig effect hebben op de energierekening. Zo haal je de kosten van het tapijt er weer snel uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken of kom langs in de showroom.


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0