Koop de beste matte verf bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Op zoek naar een minerale verf die mat en poederachtig is? Wij zijn dealer van de verven van L'authentique. Hiermee zet een je karakteristieke kleur op je muur. Dankzij de zeer matte uitstraling past deze verf goed in trendy interieurs. De verf wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Kom gerust eens kijken bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden.

Image slide

Krijt- en kalkverf van L'authentique

Wij zijn dealer van de watergedragen, minerale verven van L'authentique met talrijke authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

Fluweelzachte krijtverf in tinten met een karakteristieke uitstraling. Bijpassende lakken en gevelverf maken het keuzepalet compleet en maken het mogelijk op elk gewenst oppervlak de door u gekozen sfeer voort te zetten. De verven worden op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Onze interieurstylisten laten u graag de verschillende unieke en intense kleuren zien.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Krijtverf op traditionele wijze

Kiest u voor krijtverf, dan kiest u voor verf die met liefde en op traditionele wijze wordt gemaakt.

In het atelier wordt nog op ambachtelijke wijze gewerkt. Alle verven starten met een aangeleverde basis waar het recept van veel verschillende pigmenten zelf persoonlijk aan toevoegt.

Elke pot verf gaat door de handen, elk etiket wordt eigenhandig geplakt!


Laat je inspireren

Verschil krijtverf en kalkverf

Krijtverf is een verf op waterbasis met een egale én zeer matte en poederachtige, fluwelen uitstraling.

De verf is eenvoudig aan te brengen met een roller of kwast en ook zeer geschikt voor decoratieve doeleinden zoals het schilderen van meubels en accessoires.

Kalkverf daarentegen is een terminale verf en moet op een speciale manier worden aangebracht. De uitstraling is ook mat en poederachtig, maar niet egaal. De manier waarop de verf wordt aangebracht bepaald uiteindelijk de variëteit in kleurschakeringen.

Kalkverf heeft als nadeel dat het minder sterk is dan krijtverf.


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0

Krijtverf aanbrengen

Krijtverf is een zeer praktische muurverf: het geeft niet af en is makkelijk schoon te maken. Ook het aanbrengen is eenvoudig. Krijtverf is aan te passen op verschillende soorten ondergronden. Een laag grondverf is meestal niet nodig, tenzij de verf wordt aangebracht op een zeer poreus oppervlak.

Kleuradvies of meer informatie? Kom langs bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken.

Lakken

L’Authentique heeft diverse lakken in haar assortiment. De ‘matte lak’ is een extra matte, watergedragen lak. Deze variant heeft de matte uitstraling van krijtverf, maar is krasvaster en dus beter bestand tegen beschadigingen. De matte lak op waterbasis vergeelt niet en zal dus de mooie, pure kleur behouden.

Liever een luxe, glanzende uitstraling? Dan is de hoog- & zijdeglans lak de perfecte oplossing!