Inbetween gordijnen kopen? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden helpt je aan de mooiste raamdecoratie

Op zoek naar de beste tussenweg voor je raam omdat je gordijnen te zwaar vindt en vitrage te doorzichtig? Dan zijn inbetween gordijnen de juiste oplossing. Verkrijgbaar in verschillende transparanties, kleuren en dessins. Meer weten over inbetweens? Bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden helpen we je graag verder op weg.

Image slide

Wat zijn inbetween gordijnen?

Wanneer je gordijnen te zwaar vindt ogen, zijn inbetween gordijnen een goed alternatief. Als je vitrage niet genoeg privacy vindt bieden, dan zijn inbetweens een goed alternatief.

Luchtige gordijnen waarmee je vele kanten uit kan, zo kun je inbetweens wel omschrijven. Niet alleen mooi voor je raam, maar ook geschikt als roomdivider.

Bekijk onze collectie inbetweens.


Bekijk de collectie inbetween gordijnen

Inbetweens met verschillende transparanties in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Inbetween gordijnen kun je in verschillende transparanties kiezen. Ga je voor helemaal transparant of heb je liever dat er niemand naar binnen kan kijken? Vertel DEMOSITE - Microsite 2.0 wat je wens met betrekking tot de privacy is, dan kunnen we je verder op weg helpen.

Ook de wens om licht tegen te houden of mooi te filteren, speelt een rol bij de keuze voor de juiste inbetweens.

Kom gerust eens langs om de collectie te bekijken.


Neem contact op

Laatste trends inbetween gordijnen vind je in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Bij ons vind je vele kleuren en dessins inbetween gordijnen. Uiteraard houden we de trends in de gaten en spelen daar ieder seizoen op in. Maar of je nu houdt van een strakke, landelijke of industriële inrichting, we hebben altijd de inbetweens die bij jou passen.

Ook een combinatie met andere raamdecoratie, zoals horizontale jaloezieën kan heel goed uitpakken. Voor meer informatie ben je welkom om een afspraak met ons te maken.


Maak een afspraak met DEMOSITE - Microsite 2.0

Inbetweens op maat koop je in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de mooiste kleur, het best passende dessin en de juiste transparantie, wil je dat de inbetween gordijnen ook mooi komen te hangen.

DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden heeft vakmensen in dienst die jouw ramen precies kunnen opmeten. Dan hangen ze recht en passend.

Een afspraak om te komen inmeten? Dat kan.


Maak een afspraak