Vloer egaliseren? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden is expert op het gebied vloeren

Voordat je een vloer gaat leggen kan het ontzettend belangrijk zijn om je vloer te laten egaliseren. Bijvoorbeeld voordat er vinyl of PVC wordt gelegd. Goed egaliseren kan voorkomen dat er beschadigingen in je vinyl of PVC komen. Onze vakmensen helpen je daar graag bij op weg. Je bent welkom bij DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden om hierover meer te horen.

Image slide

Is egaliseren nodig? DEMOSITE - Microsite 2.0 in de regio Hoevelaken, Amersfoort en Leusden legt het uit

Wil je jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe vloer? Informeer dan altijd eerst of het nodig is om de ondervloer te laten egaliseren. Voor een mooi eindresultaat is een strakke ondervloer vaak van groot belang.

Het egaliseren brengt wel wat extra kosten met zich mee, maar bepaalt voor de toekomst ook de mate waarin je plezier hebt van je vloer.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Voor egaliseren heeft DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken vakmensen in dienst

Het egaliseren van een vloer is een vak apart. Met de juiste materialen en kennis is het voor de doorgewinterde doe-het-zelver te doen, maar wij adviseren altijd om het aan een van onze vakmensen over te laten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe zij jouw vloer strak moeten uitvlakken.

Wij egaliseren zand cement vloeren (betonvloer), gipsvloeren (anhydriet) en houten vloeren om deze uiteindelijk af te werken met de gewenste afwerking. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg en met garantie van onze fabrikanten.

Meer informatie over egaliseren? Neem contact op met DEMOSITE - Microsite 2.0 in Hoevelaken of kom langs in onze showroom.